Garantie & Service

Streutker streeft er naar allen artikelen te leveren van een uitstekende kwaliteit. Mocht het onverhoopt gebeuren dat je een beroep dient te doen op de garantie, dan geldt onderstaande:

  • Indien je als klant een klacht hebt over de producten van Streutker kun je dit per e-mail, schriftelijk of telefonisch aan ons kenbaar maken.
  • Streutker zal doorgaans binnen maximaal vijf werkdagen reageren op jouw klacht.
  • Streutker biedt klanten garantie voor de geleverde goederen tot de door de leverancier toegekende garantie. Hierbij leveren de leveranciers hoogwaardige en kwalitatief goede producten.
  • Streutker zal altijd in samenwerking met jou proberen tot een bevredigende oplossing te komen.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het retour sturen van het product aan Streutker. Zie hiervoor ook de informatie onder ‘herroepingsrecht‘. De kosten voor de retourzending zijn voor jouw rekening.
  • Streutker garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken ook.

Uiteraard kunt u bij een vraag hierover contact opnemen met onze klantenservice.

Order annuleren

Als je een bestelling wilt annuleren, kan je dit tijdens kantooruren telefonisch doorgeven op nummer 0525-630299. Een order kan kostenloos worden geannuleerd, je helpt ons dit zo spoedig mogelijk door te geven. Indien de order al is verzonden, kun je deze actief weigeren bij aflevering en wordt deze automatisch aan ons geretourneerd.

Klachtenprocedure

Het kan voorkomen dat je een klacht hebt. Uiteraard proberen wij dat in onze dienstverlening te voorkomen, maar het kan voorkomen dat je niet tevreden bent en hier een klacht over wilt indienen. Dat kan via ons contactformulier of via een email aan webwinkel@streutkerhuidtherapie.nl. Je ontvangt binnen een week een reactie van ons.

Mocht je het niet eens zijn met de afhandeling, dan kun je dit schriftelijk en gemotiveerd melden aan onze manager Klantenservice, dhr. R. Post, Sportlaan 12, 8095 RJ te ’t Loo-Oldebroek. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden van de webwinkel.