Medische pedicure

Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten! Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen.

PedicureWant u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij geeft uw voeten de behandeling die ze nodig hebben.

Een Medisch pedicure is een pedicure die naast de diabetische en reumatische voeten ook overige risicovoeten kan behandelen. Onze Medisch pedicuren is er om uw eelt en likdoorns te verwijderen, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en om nagelproblemen op te lossen. Ze kan alle probleemvoeten verzorgen zoals diabetische, reumatische, verwaarloosde, spastische en oudere voeten. Kent alle technieken zoals het maken van ortheses, nagelbeugels plaatsen, vilttechnieken en siliconen teenstukjes maken. Zij zal u adviezen geven, klachten opsporen en deze zoveel mogelijk wegnemen.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een medische pedicure? Bel 0525-630299 voor meer informatie of klik hieronder om een afspraak te maken.

Afspraak maken