Permanente make-up

Bij permanente make-up brengt de huidtherapeut met speciale apparatuur pigmentstoffen in de huid.

De gekozen pigmentstof die in de huid wordt gebracht benadert de natuurlijke kleur van de huid of haar zo goed mogelijk. Een groot verschil tussen een echte tatoeage en medische tatoeage is dat een echte tatoeage permanent blijft zitten. Bij medische tatoeage vervaagt het pigment geleidelijk. Dit betekent dat medische tatoeage na verloop van een aantal jaren moet worden herhaald.

Bij permanente make-up wordt op een cosmetische manier gewerkt met de pigmenten. Het aanbrengen van een eyeliner of wenkbrauwen behoort tot de mogelijkheden. Bij de eyeliner tatoeage kan er gekozen worden voor alleen boven of alleen onder de ogen een lijntje of beiden. De wenkbrauwen kunnen worden aangezet om deze voller te laten lijken of als de wenkbrauwen geheel weg zijn kan er een geheel nieuwe wenkbrauw worden gecreëerd. De technieken verbeteren hierin constant en tegenwoordig is het resultaat een tatoeage welke het uiterlijk van echte haren nabootst. Dit geeft het meest natuurlijke effect en de resultaten zijn verbluffend.

Streutker Huid- en Oedeemtherapie en haar vestigingen zijn in het bezit van een vergunning van de GGD voor het toepassen van permanente make-up.

Wenkbrauw getekend met potlood door cliënt zelf.

Wenkbrauw net na tattoeage.

eyeliner boven en onder

Eyeliner boven en onder.

eyeliner boven direct na tattoeage

Eyeliner boven direct na tattoeage.

Meer info?

Wilt u meer informatie over permanente make-up?
Bel 0525-630299 of klik hieronder via e-mail contact op te nemen.

Stuur e-mail